Skip to main content

Centrale ligging nabij Charleroi

Het activiteitenpark Fontaine l’Evêque wordt beheerd door IGRETEC en is ideaal gelegen bij afrit 3 van de R3, op slechts 10 km van het stadscentrum van Charleroi, 40 km van Mons en 60 km van zowel Brussel als Namen.

Moduleerbare en personaliseerbare
kmo-units

SURSCHISTE biedt een breed scala aan ruimtes in verschillende groottes, afgestemd op elke bedrijfsbehoefte, waardoor het de ideale omgeving is voor groei en succes.

Elke unit kan worden gecombineerd, zodat u de perfecte configuratie voor uw onderneming kunt creëren. Het park is bovendien uitgerust met moderne voorzieningen zoals voorbereidende installaties voor laadpalen voor elektrische voertuigen en een overdekte fietsenstalling, wat het een toekomstbestendige keuze maakt voor elk bedrijf.

Ecologisch en duurzaam

  • Het is mogelijk om zonnepanelen en warmtepompen te plaatsen.
  • Natuurlijke lichtinval voor alle units
  • Regenwaterputten om regenwater in plaats van stadswater te kunnen gebruiken
  • Regenwater en riolering worden volledig on-site beheerd volgens de vereisten van de gemeente Fontaine l’Evêque.

Mezzanines zorgen voor extra oppervlakte

Units in de hoek van het gebouw en de city boxes worden systematisch uitgerust met een mezzanine. Bij alle andere units is het mogelijk om een mezzanine te plaatsen, naar gelang de voorkeur van de gebruiker, om zo uw bruikbare oppervlakte uit te breiden.

Aan de uiteinden van elk gebouw is het mogelijk om meer ramen te plaatsen om een B2B-showroom te installeren of om de unit net te gebruiken als kantoorruimte. De gebruiker beslist!

Meer informatie nodig?
Wij helpen u graag.

Aanbod

Log in om gedetailleerd plan en beschikbaarheden te zien.